2017-04-04

Varmt välkommen till Brf. Norensberg!


Vi vill med detta välkomstbrev passa på att ge dig som ny medlem i föreningen lite information.
Lite kuriosa, ursprunget till namnet Norensberg hittar du här.

Föreningens fastigheter uppfördes i slutet av 70-talet och inflyttning skedde i flera etapper vartefter byggnationen framskred. De första inflyttningarna skedde under 1978 och de sista under 1979. Riksbyggen var byggherre och föreningen var ansluten till Riksbyggen fram till 1995 då vi beslutade att bli självständiga och driva föreningen av egen kraft.

Fastighet Orren 20
Föreningen består av 31 lgh i flerbostadshus och 60 lgh i radhus, kedjehus och parhus. Marken är friköpt. Föreningen består av Villagatan 15-29, Sturegatan 45-55 och Norensbergsgatan 2-158.
Lägenhetsfördelning:
15 st 2 rum och kök
15 st 3 rum och kök
43 st 5 rum och kök
18 st 6 rum och kök

Styrelse
Styrelsen består av fem ordinarie ledamöter och tre suppleanter. Vilka som ingår i styrelsen ser du här.

Förvaltning
Fr.o.m. 2014-01-01 förvaltas vår ekonomi av Riksbyggen.
Styrelsen sköter den tekniska förvaltningen.

Mejladresser
För att förenkla kommunikationen från styrelsen skulle det vara bra om du kunde inkomma med din mailadress till: brf@norensberg.nu

Trafik i området
För barnens säkerhet och för allas trivsel har vi ett så bilfritt område som möjligt. Om du behöver lasta i eller ur bilen och behöver köra in i området, ber vi dig köra med väldigt låg hastighet samt köra ut direkt efter i- eller urlastningen.

Renovering
Om du tänkt renovera din lägenhet- var god läs igenom 13§ i våra stadgar. Vid större renovering kan styrelsen komma att begära att avtal upprättas mellan dig och föreningen.

 

 

Områdesguide:

 


 

En pdf av denna sida finns att hämta här.